Tietoa meistä

Toiminnassamme korostuu luovuus, ainutlaatuisuus sekä elämyksellisyys
Panostamme ravintolassamme asiakkaiden viihtyvyyteen ja haluamme tarjota heille ainutlaatuisen makuelämyksen laadukkaiden raaka-aineiden sekä kastikkeiden parissa. Ravintolassamme on useita asiakaspaikkoja, jolloin voi nauttia seurueen kanssa paikan päällä, mutta meillä on myös mahdollista ottaa annokset mukaan tai tilata verkkosivuilta annokset!

Arvomme

Aito
Arvostamme erilaisuutta ja tiedämme, että erilaisuus tuo myös aitouden.
Tämä sama ajatusmaailma toimii myös ruoissamme, oma reseptiikka sekä omat tuottamamme kastikkeet ovat mahdollistaneet meille vapauden sekä aitouden.

Asiakaslähtöisyys
Yksi keskeisimmistä arvoistamme on asiakaslähtöisyys ja siksi panostamme myös jatkuvaan kehitykseen, jotta voidaan tarjota aina parasta, asiakasta kuunnellen.

Vastuullisuus
Suosimme kotimaisia raaka-aineita, optimoimme energiankulutusta sekä annamme suuren merkityksen elintarviketurvallisuudelle. Käytämme biohajoavia sekä kompostoituvia materiaaleja keittiössä ja saleissa.

Laadukkuus
Meidän yrityksen perusta on luoda laadukkaita ruokia sekä tuotteita, siksi olemme itse lähteneet kehittämään ja tuottamaan omat kastikkeet.

Tarinamme

Mex-Manin tarina alkoi vuonna 2017 Tikkurilassa sijaitsevassa, perheen perustamassa meksikolaisessa ravintolassa, jossa työskenteli perheen poika ‘Aydin’ sekä äiti ‘Sinem’.

Ravintolatoiminnan alkuvaiheessa perheen äiti ‘Sinem’ huomasi, että markkinoilta ei löytynyt meksikolaisravintolan teemaan sopivia kastikkeita, joten hän päätti kehittää oman kastikkeen, jota voisi tarjota asiakkailleen.

Kesällä 2017 valmistui ensimmäinen omalla reseptillä kehitetty Chipotle-kastike, joka myöhemmin haluttiin nimetä Amor -kastikkeeksi, joka kuvastaa perustajien tärkeää teemaa, eli rakkautta.